ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ο.Υ ΡΟΔΟΥ; ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ



ΡΟΔΟΣ: 
Ο πρόεδρος υπαλλήλων Δ.Ο.Υ Θ. Στεφανάκης – Δεν είμαστε ο σάκος του μποξ/Αντιδρούν οι εφοριακοί

Στεφανάκης:
Ως κλάδος της εφορίας, γνωρίζετε όλοι ότι είναι ένα κομμάτι του δημοσίου των δημοσίων υπαλλήλων όπου βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή. Στην πρώτη γραμμή γιατί και το ίδιο το κράτος μας μας θεωρεί ως αιχμή του δόρατος για το μάζεμα τον δημοσίων εσόδων και όπως αντιλαμβάνεστε δεν είμαστε αγαπητοί και από κανέναν.

ΣΧΟΛΙΟ BLOGGER
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ Κ. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Ο.Υ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ Ο Κ. ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟ Α.Α.Δ.Ε ΕΠΟΧΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΡΟΔΙΑΚΟ ΛΑΟ ΠΩΣ Η Δ.Ο.Υ ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΝΟΜΟ νομος 4389/φεκ α 94/27.05.2016 
ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΩΝ ΣΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ! ΔΗΛΑΔΗ, ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΟΙΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ!! 
ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Άρθρο 1
Σύσταση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων - Σκοπός

   1. Συνιστάται Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) (στο εξής η «Αρχή»), με σκοπό τον προσδιορισμό, τη βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της.

   2. Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. Η Αρχή υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής και τη διαδικασία του άρθρου 4 του παρόντος νόμου.

   3. Η έδρα της Αρχής είναι στην Αθήνα. Ειδικές Αποκεντρωμένες και Περιφερειακές Υπηρεσίες της Αρχής μπορεί να συστήνονται και να λειτουργούν και εκτός της έδρας αυτής.

   4. Από την έναρξη λειτουργίας της Αρχής καταργείται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και η θέση του Γενικού Γραμματέα που προΐσταται αυτής.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ https://youtu.be/Dwv33wfBrXw
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: RODOS TV https://www.rodos.tv/video/%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%82/%CE%B8-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%E2%80%93-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BF-%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG: 
ΤΗΛ 6937248098
ΕΜΑΙΛ: esy.kallitheasrodou@gmail.com
FACEBOOK:Ε.ΣΥ Καλλιθέας ΡΟΔΟΥ
TWITTER: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
INSTAGRAM: esykallitheasrodou 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια