ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ: ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 



ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:

Μακάρι να σας βρούμε αρωγούς σε αυτή την προσπάθεια, διότι το ζήτημα θα τεθεί μετ’ επιτάσεως όχι μόνο από εμένα, αλλά πιστεύω και από άλλους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων σε επόμενη Σύνοδο Κορυφής.

Όσο προσπαθούμε και θα αγωνιστούμε για μια κοινή ευρωπαϊκή πολιτική, η οποία θα αναμορφώσει το «Δουβλίνο» τόσο απαραίτητο είναι να αναλογιστούμε ότι η έννοια της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης δεν εξαντλείται μόνο στο να δίνουμε χρήματα στις χώρες οι οποίες αποτελούν τα εξωτερικά σύνορα, αλλά και στην απορρόφηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενός σοβαρού, ενός μεγάλου αριθμού προσφύγων που -ναι, έχετε δίκιο, κύριε Βαρουφάκη- μπορούν να μπολιάσουν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία η οποία γερνάει και η οποία χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό.

Όμως, όλο αυτό μπορεί να γίνει μόνο με κανόνες και διαδικασίες.

Έτσι, βεβαίως, μπορούμε να συζητήσουμε για το πόσους πρόσφυγες μπορεί να απορροφήσει η χώρα μας, πού πρέπει να πάνε, πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες.Όπως είδατε, μίλησα για τα ζητήματα αυτά και, βεβαίως, τα παιδιά των προσφύγων, οι οποίοι τελικά θα επιλέξουν να κάνουν τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα, πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες.

Αυτό είναι το σωστό και θα πάνε σε ελληνικό σχολείο και, αν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την ελληνική σημαία. Αυτό είναι το σωστό.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥΣ 500,000 ΔΙΩΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 'ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ' ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ??? 

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΕΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ??

ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ 'ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ' ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ?

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ  ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ? 

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ? 

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΒΟΥΛΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ?  Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΟΣ ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!! 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ 

ΠΗΓΗ: YOUTUBE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG: 
ΤΗΛ 6937248098
ΕΜΑΙΛ: esy.kallitheasrodou@gmail.com
FACEBOOK:Ε.ΣΥ Καλλιθέας ΡΟΔΟΥ
TWITTER: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
INSTAGRAM: esykallitheasrodou 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια