ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ TABLET ΤΗΣ SINGULARLOGIC Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

 


Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, με τα στελέχη της SingularLogic, στο Ζάππειο Μέγαρο, για τις «Τεχνολογικές καινοτομίες στη Συγκέντρωση και Μετάδοση των αποτελεσμάτων Ευρωεκλογών, Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών 2019».

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ TABLET Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SINGULARLOGIC;;;;;

ΣΥΜΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 03/11/20 ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΝΟΘΕΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DOMINION ΚΑΙ SMARTMATIC, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SINGULARLOGIC ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ:

Η SingularLogic αποτελεί το σταθερό συνεργάτη του Υπουργείου Εσωτερικών για τη μηχανογραφική  επεξεργασία των αποτελεσμάτων όλων ανεξαιρέτως των εκλογικών αναμετρήσεων από το 1981 και μετά (Εθνικές, Ευρωεκλογές, Περιφερειακές & Δημοτικές).

https://portal.singularlogic.eu/case-study/337/syllogi-epexergasia-kai-paroysiasi-eklogikon-apotelesmaton

ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ TABLET Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ;;;;;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: https://ekloges.ypes.gr/srt/

Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσμάτων (SRT)

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα που περιλαμβάνει όλο το απαραίτητο υλικό για το συμπληρωματικό τρόπο μετάδοσης των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 μέσω tablet και κινητού τηλεφώνου.

Η ιστοσελίδα απευθύνεται στους Δικαστικούς Αντιπροσώπους που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, καθώς και στους Υπευθύνους των Περιφερειακών Ενοτήτων και των Δήμων που θα διακινήσουν τις συσκευές.

Όλα τα τμήματα των Εκλογικών Περιφερειών Αττικής, Α’ & Β’ Θεσ/κης και Αχαΐας καθώς και 30% των εκλογικών τμημάτων της υπόλοιπης Επικράτειας θα συμμετέχουν στο Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης με τη χρήση tablet. Επίσης περίπου 4500 εκλογικά τμήματα όλης της Επικράτειας εκτός των Περιφερειών Αττικής, Α’ & Β Θες/κης και Αχαΐας θα συμμετέχουν στο ανωτέρω σύστημα με τη χρήση κινητού. Πατήστε εδώ για να μάθετε τα επιλεγμένα τμήματα.

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 9.659.942 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ SINGULAR LOGIC ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019! 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DOMINION KAI SCYTL, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΗΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΘΝΙΚΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2019. 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Η SINGULAR LOGIC ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ  ΔΙΕΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 

Στις εκλογές αυτές, η εταιρεία χρησιμοποίησε 12.000 tablets - επιπλέον των 4.500 κινητών συσκευών - μέσω των οποίων υποστηρίχθηκε για πρώτη φόρα σε Εθνικές Εκλογές η μετάδοση των σταυρών υποψηφίων.
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 – ΕΤΑΙΡΕΙΑ SCYTL 

Η Andrea Widburg στο American Thinker ανέφερε νωρίτερα ότι η Scytl είναι μια εταιρεία με έδρα τη Βαρκελώνη που παρέχει ηλεκτρονικά συστήματα ψηφοφορίας παγκοσμίως, πολλά από τα οποία έχουν αποδειχθεί ευάλωτα στον ηλεκτρονικό χειρισμό. Ο Scytl έχει (ή είχε) συνδέσεις με κόμμα Σόρος και Δημοκρατών. Ο συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen, Vulcan Capital, έχει επενδύσει 40 εκατομμύρια δολάρια στη Scytl. Απόψε μάθαμε από την πηγή μας ότι ο Bill Gates κατέχει επίσης μετοχές στο Scytl.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ 

Οι πελάτες: Ευρώπη, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Scytl παρείχε με επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Αναφορά νυχτερινής εκλογής Scytl, παρέχοντας τον Επίσημο Ιστότοπο Αποτελεσμάτων Εκλογών της ΕΕ - με αποτελέσματα από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, και στις 24 Επίσημες γλώσσες της ΕΕ, και σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο - για την Ευρωπαϊκή Ένωση 2019 Εκλογές του Κοινοβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν στις 26 Μαΐου 2019. Αυτό το μεγάλης κλίμακας, διεθνές έργο έγινε δυνατή χάρη στην κλιμακούμενη υποδομή της Scytl Election Night Reporting, η οποία φιλοξένησε τα αποτελέσματα από περισσότερους από 210 εκατομμύρια Ευρωπαίους ψηφοφόρους, που παρείχε ο συνεργάτης μας Kantar, για τα 751 μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ευρωβουλευτές)
Συνεργάτες
Για να προσφέρει λύσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες της, η Scytl έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο παγκόσμιων συνεργασιών με κορυφαίους παρόχους τεχνολογίας.
Η Scytl προσφέρει επίσης ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα συνεργασίας σε εταιρείες που θέλουν να συμπληρώσουν τις προσφορές τους με ηλεκτρονικές υπηρεσίες ψηφοφορίας. Η Scytl παρέχει στους συνεργάτες της την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη για να εξασφαλίσει το μακροπρόθεσμο ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και σαφή διάκριση από τον ανταγωνισμό τους.

Microsoft
http://www.microsoft.com
Η Microsoft προσφέρει κορυφαίες στην αγορά τεχνολογίες, πλατφόρμες και υπηρεσίες, καθώς και απαράμιλλη γνώση σχετικά με τα προϊόντα της, για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τις τεχνολογικές σας επενδύσεις και να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας.
Σε στενή συνεργασία με τη Microsoft, η Scytl προσπαθεί να βοηθήσει εκλογικούς και κυβερνητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο να εφαρμόσουν λύσεις Smart Governance για έξυπνες πόλεις, έξυπνες επαρχίες, έξυπνες χώρες και έξυπνες χώρες.

ΠΗΓΗ: https://thebl.com/world-news/extensive-international-election-interference-network-revealed-in-wake-of-us-fraud.html
ΠΗΓΗ: https://www.pagenews.gr/2019/07/01/politiki/ypourgeio-esoterikon-to-poso-pou-tha-plirosei-gia-ti-sygkentrosi-kai-metadosi-ton-apotelesmaton-stis-ekloges/


ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ BLOG: 

ΤΗΛ 6937248098 - ΕΜΑΙΛ: esy.kallitheasrodou@gmail.com
FACEBOOK:Ε.ΣΥ Καλλιθέας ΡΟΔΟΥ
TWITTER: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
INSTAGRAM: esykallitheasrodou
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια