ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ



ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 600 ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΕΛΕΚΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ.. 

Ελλάδα ίσον θάλασσα.  Είμαστε οι άνθρωποι της θάλασσας.  Έχουμε στο DNA μας την σύνδεσή μας με τη θάλασσα. Η ενίσχυση της θέσης παγκοσμίως της ναυτιλίας ακόμη περισσότερο από ότι είναι σήμερα είναι βασικός στόχος της Ελλήνων  Πολιτείας.  Σημαντικό  επίσης  είναι  το  γεωστρατηγικό  σημείο  όπου βρίσκεται η Ελλάδα που ενώνει τρείς ηπείρους. 

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΥΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ.  


ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ. Η ΣΥΜΙ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΙΝΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΠΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ Η ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΥ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η ναυτιλία θα θέσει την Ελλάδα ως παγκόσμιο κέντρο συναλλαγών και εμπορίου.   

9.1. Η Ελλήνων Πολιτεία έχει σαν στόχο τη βιομηχανική ανάπτυξη της ναυτιλίας σε όλα τα επίπεδα.   

9.2. Βασικός στόχος να δημιουργηθούν ελεύθερες ζώνες εμπορίου και διακίνησης, τεράστιοι αποθηκευτικοί χώροι, όλες οι απαραίτητες υποστηρικτικές υπηρεσίες κ.ο.κ.  

9.3. Η Πολιτεία θα είναι συνεπίκουρη της ναυτιλίας ώστε να γίνει η Ελλάδα το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου και συναλλαγών. 

9.4. Θα γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα ούτως ώστε να υπάρχει υπερσύχρονο δίκτυο σιδηροδρομικών σταθμών, αεροδρομίων, περιφερειακών δρόμων δομημένων με τις ανάλογες υπηρεσίες, θα επανδρωθούν με υπερσύχρονη διαχείριση αποθήκευσης, τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς φόρτο εκφορτώσεων, ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης της κίνησης κτλ ούτως ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει ένα υπερσύχρονο διαμετακομιστικό κέντρο και εμπορίου. 

9.5. Θα ενισχυθεί η υπάρχουσα ναυπηγική κατασκευαστική τεχνογνωσία καθώς και οι υψηλών προδιαγραφών επισκευές όλων των πλωτών μέσων σε ναυπηγοεπισκευαστικές  εγκαταστάσεις.   

9.6. Στόχος είναι η κατασκευή υψηλοτάτης τεχνολογίας πλοίων, που θα παρέχουν ασφάλεια, χρηστικότητα και άνεση.   

9.7. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί ώστε η ενέργεια που απαιτείται για την κίνηση των πλοίων να αντικατασταθεί με εναλλακτικές μορφές ενέργειας με στόχο την ελεύθερη ενέργεια.   Η Ελλήνων Πολιτεία με το πρόγραμμα αυτό θέτει την Ελλάδα στη θέση που της ανήκει στον τομέα της ναυσιπλοΐας.   



ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: https://www.youtube.com/watch?v=uo_FP8t5WM8&t=4s

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG: 

ΤΗΛ 6937248098
ΕΜΑΙΛ: esy.kallitheasrodou@gmail.com

http://radio-aighis.ga/

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια