ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ-ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ




ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.


120 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ…!!!


ΣΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ 

ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.


Παραθέτω μερικά σημεία της απολογίας ώστε να καταλάβετε γιατί οι καθεστωτικοί δεν θέλουν εσένα έλληνα πολίτη ελεύθερο και την Ελλάδα μας σκλαβωμένη από τους δεινάστες μας γιατί όσο είμαστε χρεωμένοι τόσο κερδίζουν αυτοί εις βάρος μας!! 





Β.- ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΕΛ 16 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η αδιαφιλονίκητη και αδιαμφισβήτητη επικύρωση της εγκυρότητας των Διεθνών Συναλλαγματικών βρίσκεται καταχωρημένη στο UCC. Ο χρόνος των Ενστάσεων/ Ακύρωσης έχει παρέλθει και οι Συναλλαγματικές είναι πλήρως νόμιμες και σε ισχύ. Βάσει των παγκοσμίων νόμων κανονισμών που διέπουν τέτοια θέματα, επικυρώνεται ότι είναι πλήρως διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία και αυτό δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια του Οφειλέτη «Αμερική» αλλά ούτε της Τράπεζας που ενεργεί εκ μέρους του Οφειλέτη, ή οποιουδήποτε Τρίτου, να προσβάλουν την οποιαδήποτε πράξη σχετικά με αυτές, εκτός εάν παρουσιάσουν νόμιμη τελεσίδικη Δικαστική απόφαση των Η.Π.Α., που ν' αποδεικνύεται η Απάτη. ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Α: ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1: 
ΣΕΛ 17: ΕΑΝ ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΦΟΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΖΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ και ειδικά ως υπεύθυνοι ΓΙΑ την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, όταν πρόκειται περί ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΘΕΜΑΤΣ, ήτοι ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΡΡΙΨΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ 48 ΜΟΝΟΝ ΩΡΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ και άφησαν να ενεργεί ελεύθερα ένας δήθεν απατεώνας, δήθεν να παραπλανεί τον κόσμο με ψευδή οικονομικά εργαλεία, ήτοι Διεθνείς Συναλλαγματικές, δήθεν να προσβάλει το Κράτος, δήθεν να δημιουργεί αναστάτωση και δήθεν να δημιουργεί κακή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΗΣ Τ.τ.Ε. ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΙΤΙΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Η/ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΤΗΣ ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΑΡΑΣΙΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.

Σε τέτοια περίπτωση η Πράξη με ημερομηνία Φεβρ. 2012 της Ε.Ε. περί ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, στις σελίδες 25, 102 - 114 δηλώνει πολύ καθαρά ποιές είναι οι ευθύνες των Τραπεζικών Υπαλλήλων στην περίπτωση που έλθει εις γνώσει τους και μόνο ως υπόνοια, κυκλοφορία παράνομου οικονομικού εργαλείου ή χρήματος και με ευκρίνεια επιβάλλει όλα τα Κράτη Μέλη τί πρέπει να κάνουν για να απορρίψουν αιτιολογημένα εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος και τί επιπτώσεις έχουν εάν και εφόσον δεν δράσουν εμπρόθεσμα για να σταματήσουν το εξελισσόμενο έγκλημα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά, εντός συγκεκριμένου χρόνου.

 Β: ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2:
 ΕΑΝ Ο ΕΓΩ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ και τα κατατεθέντα οικονομικά εργαλεία ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ Ν’ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ, τότε οι ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΙ, καθώς διέπραξαν και συνεχίζουν να εκτελούν, ειδικά αλλά και γενικά, μια τεραστίων διαστάσεων κατ’ εξακολούθηση Απάτη κατά της Ελλάδος και του Ελληνισμού εν γένει, ήτοι αποδεικνύεται εξ αμαχήτων εγγράφων, ότι η ΤτΕ και οι προστηθέντες αυτής, συνεχώς αποκομίζουν, παράνομο περιουσιακό όφελος, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, που υπερβαίνει τα 150.000 Ευρώ, καθότι κατά πρώτον η σύμβαση της ΤτΕ και του Ελληνικού Δημοσίου, δια την διαχείριση των χρεών και πληρωμών αλλά και συναφών άλλων προβλημάτων που προκύπτουν από την παρακολούθηση των χρεών και χρεώσεων, βασίζεται σε αναλογική αμοιβή, η οποία εάν δεν υπάρχει το εξωτερικό χρέος, δεν υπάρχει ούτε η αμοιβή, (σημ. όσο πιο δύσκολη και πολύπλοκη είναι η διαχείριση των χρεών -πολλοί δανειστές, πολλά επιτόκια, πολλοί διαφορετικοί χρόνοι πληρωμής κ.ο.κ. καθίσταται με αυτά πιο ακριβή η δική τους διαχείριση και κατά δεύτερον όπου παράγεται οφειλή παράγεται και κέρδος στον διαχειριστή αλλά και δανειστή). Με αυτόν τον τρόπο, η ΤτΕ, για όσο διάστημα υπάρχει το χρέος, δημιουργούνται μέσω αυτών οι προϋποθέσεις κέρδους για αυτήν. Αυτό βεβαίως συμβαίνει, βλάπτοντας συνάμα την περιουσία μου, παρακωλύοντας και εμποδίζοντας το Κράτος στο οποίο είμαι Πολίτης για την απορρόφηση της προσφερθείσης περιουσίας εμού του του Αρτέμη Σώρρα, προκαλώντας έτσι εκουσίως και από πρόθεση, πολλαπλώς ζημία σε όλη την Ελλάδα αλλά και σ’ εμένα Προσωπικά. 

Από Ισολογισμό 2016 της ΤτΕ φαίνεται ένα μέρος του ποσού υπό διαχείριση και επί του οποίου αναλογικά παράγεται το κέρδος της που αναφέρω παραπάνω. 

Ο Δόλος της Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε. έγκειται στο γεγονός, ότι 

α) Κατά την «Περίπτωση 1», ΕΑΝ Ο ΕΓΩ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και μετά από όλες τις ενημερώσεις που έλαβαν, δεν με σταμάτησαν όπως ο νόμος επιτάσσει και τους Υποχρεώνει, δια να προστατεύσουν όλους τους Πολίτες, το Δημόσιο αλλά και τη χώρα μας γενικότερα έναντι τέτοιων πρακτικών και δυσφημίσεως στο εξωτερικό (καθότι εγώ ο Αρτέμης Σώρρας κοινοποίησα σε 198 χώρες την ύπαρξη της πρότασης και των χρεογράφων) , ή 

β) Κατά την «Περίπτωση 2», ΕΑΝ ΕΓΩ Ο Α. ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ αλλά παρεμπόδισαν με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους την Ελλάδα, την Πολιτεία και τους Πολίτες, να επικαρπωθούν την τόσο ευνοϊκότατη πρόταση που θα προστάτευε τη χώρα αλλά και θ' αποτελούσε την εναρκτήριο δύναμη για να μπορέσει η χώρα ν΄ απεμπλακεί από τα δεσμά των δανειστών, να προστατευτεί η Εθνική Κυριαρχία, ν' αμυνθεί από τους οικονομικούς εγκληματίες, να μειώσει το κόστος λειτουργίας της και να μπορέσει να ορθοποδήσει δομώντας μια αέναη αναπτυξιακή πορεία προς την πρόοδο και ευημερία. 
Η ΤτΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΞ' ΑΡΧΗΣ. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ: https://ypomnima.artemis-sorras.gr/


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG: 
ΤΗΛ 6937248098
ΕΜΑΙΛ: esy.kallitheasrodou@gmail.com
FACEBOOK:Ε.ΣΥ Καλλιθέας ΡΟΔΟΥ
TWITTER: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
INSTAGRAM: esykallitheasrodou 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.










 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια