ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί για επιθέσεις στην Ευρώπη

 


Το Ισλαμικό Κράτος καλεί για επιθέσεις στην Ευρώπη


Δεν είναι πρώτη φορά που το Ισλαμικό κράτος επικαλούμενο το Κοράνι, καλεί τους πιστούς οπαδούς του να πολεμήσουν τους πιστούς του Χριστιανικού δόγματος. Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί τα θρησκευτικά δόγματα έσπειραν τόσο μίσος στους πιστούς τους ώστε να θέλουν να σκοτώνονται μεταξύ τους για τον 'δικό' τους θεό. Αραγε με τόσους λαθροεισβολείς - Ισλαμιστές που έχει η Ελλάδα θα εκδικιθούν και στους έλληνες Ορθοδόξους πιστούς; 
Γνωρίζουμε από δηλώσεις του αρχηγού της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας ότι στηρίζουν την Τουρκία και το Ισλαμικό κράτος και είναι έτοιμοι όταν τους καλέσουν σε πόλεμο. Δεν είναι και λίγες οι φορές που κάτα τύχη (που δεν υπάρχει τύχει) οι αρχές έχουν ανακαλύψει οπλοστάσια σε ΜΚΟ και Hot spot. Οι Ελληνες πολίτες φοβούνται τον εισβολέα να μπεί απο τα σύνορα μας στον Εβρο και τα νησιά μη έχοντας καταλάβει ότι η απειλή είναι ήδη μέσα στην χώρα μας και απολαμβάνει προνόμια από το ελληνικό δημόσιο. Πέραν από απολαβές, έχουν ενεργό ρόλο και στα δημοτικά μας συμβούλια. Με την Ελληνων Συνέλευσις μόνο καθαροί Ελληνες θα δοικηκούν την πατρίδα μας. Για περισσότερα πάνω στην Ιδρυτική Διακήρυξη και Προγραμματικές Δηλώσεις του φορέα στο https://www.e-sy.gr/ellinon-politeia/

ΤΗ ΔΗΛΩΣΑΝ

Η τρομοκρατική ομάδα Ισλαμικό Κράτος κάλεσε τους οπαδούς της να εκδικηθούν τον ηγέτη της που πρόσφατα σκοτώθηκε ώστε να επωφεληθούν από τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στην Ουκρανία για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Ο Abu Omar al-Muhajir, εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους, ανακοίνωσε ότι η τρομοκρατική ομάδα θα επιδιώξει εκδίκηση για τον θάνατο του πρώην ηγέτη της Abu Ibrahim al-Hachimi al-Qurashi, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης των ειδικών δυνάμεων στη Συρία.


«Ανακοινώνουμε, βασιζόμενοι στον Θεό, μια ευλογημένη εκστρατεία εκδίκησης», είπε ο al-Muhajir και κάλεσε τους οπαδούς και τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους να εμπλακούν σε επιθέσεις χρησιμοποιώντας την «ευκαιρία» της «μάχης των σταυροφόρων», έναν όρο που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν από η ομάδα για να περιγράψει τη σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, αναφέρει η Le Figaro.

Τον περασμένο μήνα, η τρομοκρατική ομάδα γιόρτασε τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας δηλώνοντας ότι η σύγκρουση ήταν μια «θεϊκή τιμωρία» και είπε: «Αυτό που συμβαίνει σήμερα, ο άμεσος αιματηρός πόλεμος μεταξύ των Ορθοδόξων σταυροφόρων – Ρωσίας και Ουκρανίας – δεν είναι παρά ένα παράδειγμα του Θεού. τιμωρία για αυτούς, όπως περιγράφεται στο Κοράνι».

Η ομάδα έχει επίσης καλέσει στο παρελθόν τους υποστηρικτές της να επωφεληθούν από τη σύγκρουση προτρέποντας τους ισλαμιστές εξτρεμιστές να ταξιδέψουν στην Ουκρανία και να προμηθευτούν όπλα.

«Προς τα αδέρφια, υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους στη Ρωσία και την Ουκρανία: Αδράξτε την ευκαιρία, αδέρφια, και μαζέψτε όπλα –γιατί τα όπλα έχουν διανεμηθεί ευρέως στους αμάχους– και μετά επιτεθείτε στους σταυροφόρους», είπε ένα μέλος της τρομοκρατικής ομάδας.

ΙΤΑΛΙΑ
Η απειλή επιθέσεων από το Ισλαμικό Κράτος και τους οπαδούς του παραμένει υψηλή σε πολλά μέρη της Ευρώπης. Τον περασμένο μήνα, οι ιταλικές υπηρεσίες πληροφοριών δημοσίευσαν μια έκθεση σύμφωνα με την οποία οι τρομοκρατικές ομάδες μιλούσαν ενεργά μεταξύ τους για την επίθεση στην πόλη της Ρώμης.

Η έκθεση του Dipartimento delle Informazioni per la Sicurezza (DIS) υποστηρίζει ότι η Ιταλία αντιμετωπίζει επίσης κίνδυνο από την επιστροφή ξένων τζιχαντιστών μαχητών που ενδέχεται να επιστρέψουν στη χώρα με ψευδώνυμα μέσω οδών παράνομης μετανάστευσης. Ισχυρίζεται επίσης ότι ομάδες όπως η Αλ Κάιντα και το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έχουν αρχίσει να αναδιοργανώνονται και να ανασυντάσσονται, δηλώνοντας , «σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο, τόσο η Αλ Κάιντα όσο και το ISIS συνέχισαν την αναδιοργάνωση των αντίστοιχων δομών τους με αποκέντρωση των δομών διοίκησης και ελέγχου με αποτέλεσμα των πολλαπλασιασμό των μετώπων».
«[Εμείς] θα αποκαταστήσουμε την τάξη εκεί ούτως ή άλλως, καταστρέψτε αυτούς τους ληστές. Γιατί ο Ζελένσκι επιτρέπει να καταστραφούν ένα τόσο όμορφο κράτος, τόσο όμορφα μέρη;» είπε ο Τσετσένος ηγέτης. «Τόσο όμορφα κορίτσια εκεί, ειδικά στο Χάρκοβο… είναι κρίμα».

Ένα άλλο κανάλι Telegram που λέγεται ότι συνδέεται με έναν υποστηρικτή της Αλ Κάιντα από την Ιορδανία σχολίασε τη σύγκρουση λέγοντας: «Αφήστε τους Μουσουλμάνους να δουν αυτόν τον πόλεμο ως θείο δώρο στους μουσουλμάνους εκεί [στην Ουκρανία], στη Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Για όσους το συλλογίζονται, υπάρχουν ενδείξεις ότι θα αλλάξει την όψη του κόσμου, και αν οι Μουσουλμάνοι το εκμεταλλευτούν, θα είναι ένα μεγάλο δομικό στοιχείο που θα τους προωθήσει προς την ανανέωση της δόξας τους».



ΠΗΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ: www.breitbart.com/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG: 
ΤΗΛ 6937248098 - ΕΜΑΙΛ: esy.kallitheasrodou@gmail.com
FACEBOOK:Ε.ΣΥ Καλλιθέας ΡΟΔΟΥ
TWITTER: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
INSTAGRAM: esykallitheasrodou 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
http://politikosforeas.e-sy.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.
http://www.e-sy.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://dimoi.oramaellas.gr
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.
http://txs.oramaellas.gr

































 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια